Curatele

Curatele
De ondercuratelestelling is bedoeld voor mensen die zowel hun financiële als andere persoonlijke belangen niet meer kunnen behartigen. U kunt daarbij denken aan mensen met een psychiatrische aandoening. Ook noemt de wet als redenen voor ondercuratelestelling gewoonte van drank- of drugsmisbruik.
Het drank- of drugsmisbruik moet er dan wel toe leiden dat de belangen niet behoorlijk worden waargenomen of dat iemand de veiligheid van hemzelf of anderen in gevaar brengt. Iemand die onder curatele is gesteld, verliest zijn/haar handelingsbekwaamheid en kan dus niet meer zonder toestemming van de curator zelfstandig rechtshandelingen verrichten.
De curatele wordt ingeschreven in het Centrale Curatele en Bewinden Register (CCBR).

Kijk hier onder voor meer informatie over curatele.

100% betrokken in

Bewindvoering / 100%
Curatele / 100%
Mentoraat / 100%

Wilt u meer weten over beschermingsbewind? Neem dan gerust contact met ons op

Wilt u gelijk een aanvraag bij ons doen?

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN?

u kunt ons op verschillende manieren bereiken.

PER TELEFOON

Van maandag tot en met donderdag zijn wij op +31(0)6 13949168 bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur. U kunt ons ook sms’en of appen zodat wij u kunnen terugbellen.

EMAIL

U kunt ons altijd een e-mail sturen op info@alkwaliteit.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij zullen in de meeste gevallen binnen 48 uur op uw bericht reageren.

POST

Post kunt u ons toesturen naar het volgende correspondentieadres
Postbus 207
7130 AE
Lichtenvoorde

ADRES

Bezoekadres:
Koningslinde 1
7131 MP Lichtenvoorde
(alleen op afspraak)